18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Om Nordic Chic®

Bli bedre kjent med oss
Luktsvak
Miljøvennlig

Nordic Chic® Kalkmaling er merket med EU´s miljøblomst og har ingen VOC, den er miljøvennlig og inneholder ingen løsningsmidler. Den har MAL kode 00-1 og er ekstremt miljøvennlig. Vår maling inneholder ikke akrylater, fungicider eller kopolymerer. Malingen er laget av helt naturlige ingredienser og er derfor også svært luktsvak.

Ingen forbehandling
Fester på alle underlag

Nordic Chic®  Kalkmaling gir utmerket dekning på de fleste overflater, blant annet glass, tre, stein, fliser, plast, metall, laminat, betong, tekstil … faktisk vil den dekke nesten alle overflater! Og alt dette UTEN pussing, grunning og forbehandling!

Helsevennlig
Godkjent for barnerommet

Nordic Chic® tilbyr en maling som er EU-miljømerket og laget av helt naturlige ingredienser. Den inneholder ingen løsningsmidler.
Den er derfor godkjent for barnemøbler og barnerom. Vår veggmaling er basert på leire, så veggene puster og gir et sunnere inneklima.

48

ULIKE INTERIØRFARGER

8

ULIKE VEGGFARGER

0

MILJØGIFTER

16

FORHANDLERE I NORGE

team_image
Daglig leder

Mette Oleivsgard

Mette Oleivsgard er en kreativ og engasjert leder av Kalkmaling Norge som representerer Nordic Chic® i Norge
Mobil +47 450 26 540

team_image
Gründer

Mette Bøgely McHale

Mette er gründeren av Nordic Chic® fra Danmark, som brenner for miljøvennlige produkter som ikke hindrer kreativitet, og ikke kompromisser på kvalitet.

Litt om vår daglige leder