18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Om Nordic Chic®

Bli bedre kjent med oss
Luktsvak
Miljøvennlig

Nordic Chic® Kalkmaling er merket med EU´s miljøblomst og har ingen VOC, den er miljøvennlig og inneholder ingen løsningsmidler. Den har MAL kode 00-1 og er ekstremt miljøvennlig. Vår maling inneholder ikke akrylater, fungicider eller kopolymerer. Malingen er laget av helt naturlige ingredienser og er derfor også svært luktsvak.

Ingen forbehandling
Fester på alle underlag

Nordic Chic®  Kalkmaling gir utmerket dekning på de fleste overflater, blant annet glass, tre, stein, fliser, plast, metall, laminat, betong, tekstil … faktisk vil den dekke nesten alle overflater! Og alt dette UTEN pussing, grunning og forbehandling!

Helsevennlig
Godkjent for barnerommet

Nordic Chic® tilbyr en maling som er EU-miljømerket og laget av helt naturlige ingredienser. Den inneholder ingen løsningsmidler.
Den er derfor godkjent for barnemøbler og barnerom. Vår veggmaling er basert på leire, så veggene puster og gir et sunnere inneklima.

48

ULIKE INTERIØRFARGER

8

ULIKE VEGGFARGER

0

MILJØGIFTER

16

FORHANDLERE I NORGE

team_image
Daglig leder

Lise Erøy

Lise er en kreativ og engasjert leder av Snekkerudbua som representerer Nordic Chic® i Norge
Mobil +47 900 85 524

team_image
Gründer

Mette Bøgely McHale

Mette er gründeren av Nordic Chic® fra Danmark, som brenner for miljøvennlige produkter som ikke hindrer kreativitet, og ikke kompromisser på kvalitet.

Litt om vår daglige leder

Hvem er Lise Erøy

Lise bor på en gård i indre Østfold sammen med sin mann Lars Erik og deres 3 barn. Her startet hun sin lille butikk og nettbutikk Snekkerudbua som i dag er firmaet som distribuerer  Nordic Chic® i Norge.

Lise har hatt en spesielt stor interesse for interiør, tegning og forming fra hun var ei lita jente og elsket å tegne. Da familien startet å bygge nytt hovedhus på gården i 2012 kom Lise over sin første annonse om kalkmaling som kunne brukes på tekstil og hun bestilte sitt første spann. Det var startskuddet for hennes lidenskap for kalkmaling og nysgjerrigheten for å finne et bedre produkt på hver handel.  Etter å ha jobbet med ulike leverandører av kalkmaling i 5 år, kom Lise Erøy i kontakt med danske Nordic Chic® våren  2017.

De miljøvennlige, luktsvake produktene med høy kvalitet var det hun hadde lett etter i alle disse årene, så det ble full klaff umiddelbart. Fra da av fikk Snekkerudbua agenturet på Nordic Chic® produkter i Norge og har siden jobbet med å bygge et nasjonalt team med forhandlere for at du skal kunne kjøpe disse produktene der du bor.

Kreativ0

Sosial0

Serviceinnstilt0