20273
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20273,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Hva er kalkmaling?

Nordic Chic® Kalkmaling maler verden litt grønnere
Ingen VOC
Luktfri

Flyktige organiske forbindelser, eller volatile organic compounds (VOC), er en fellesbetegnelse på organiske forbindelser som på grunn av lavt kokepunkt, lett går over i gassfase. Gruppen består blant annet av klorerte løsemidler som har svært uheldige egenskaper for helse og miljø. Ved reaksjon mellom flyktige organiske forbindelser og nitrogenoksider dannes det bakkenært ozon, som kan skade helse, vegetasjon og materialer.

Helt naturlig
Kalk og mineralbasert

Nordic Chic® Kalkmaling er blant annet satt sammen av leire, mineraler og kalk.  Den utmerker seg ved å tørke veldig raskt. Den er tyktflytende og dekker derfor raskt, og nivelerer ved malingpå emnet du maler. Nordic Chic® Kalkmaling hefter stort sett på alle underlag. Selvom den i utgangspunktet er fremstilt for å male på treverk,  kan du fint male på plasti, metall, tre, finér, keramikk, vegger og tekstil så sant underlaget er rent og tørt.

Ingen giftstoffer
Miljøvennlig

Kalkmalingen fra Nordic Chic® inneholder INGEN løsemidler, akrylater, fungicider eller copolymers. Nordic Chic® kalkmaling har heller ingen VOC (Volatile Organic Compound) Den er EN:71-3 sertifisert, hvilket betyr at den er anerkjent til bruk på barnemøbler og leketøy.

Kalkmaling til møbler

Om du har gamle flotte møbler du vil oppgradere eller gjenbruke, kan du gi dem et nytt og mer tidsriktig uttrykk eller farge. Da er Nordic Chic® kalkmaling eller chalkpaint som det også kalles, noe for deg. Malingen er skapt til alle som ikke har tid og tålmodighet til store forberedelser før de kommer igang.

Kalkmaling er ikke Kalkmaling

Hvis du ønsker råd om en type maling, så vær sikker på at den du rådfører deg med kjenner godt til akkurat det merket du snakker om. Nesten daglig får jeg henvendelser fra noen som har spurt i sin lokale fargehandel eller sin maler om de kan bruke Kalkmaling på f.eks lakket tre, glass, tekstil osv hvor de har fått til svar at det må de ikke finne på! Det vil ikke sitte, det er helsefarlig, smitter av og er lett å skrape av osv. Og det stemmer sikkert for det merket de fører. Men det stemmer ikke med andre. Skal du male med Nordic Chic® Kalkmaling, så spør om råd hos en som selger akkurat denne malingen. På samme måte som du ikke spør om råd hos BMW forhandler om din Opel. Bil er ikke bil som mange av oss har oppdaget.

Nordic Chic® Wall, et sunt alternativ til veggene.

Nordic Chic® Wall er for deg som ønsker å ha vegger som er pustende, fuktighetsregulerende og antistatiske. Denne malingen er basert på leire, som betyr at den er en god fuktighetsregulator i boligen, og opptar og avgir fukt etter behov. Samtidig frigis det mineraler fra leiren i stedet for skadelige løsemidler, som betyr at du får et veldig sunt inneklima. Innendørs veggmaling basert på leire er både lett å påføre, slitesterkt og dekker veldig godt.

Små kunstverk med kalkmaling

Liker du å male på lerret? Eller liker du at ditt lerret er 3D som f.eks interiørdetaljer og møbler? Uansett hva du trenger, eller ønsker å male, så er Nordic Chic® Kalkmaling det du trenger. Nye lystestaker? Kjøleskapet? Eller kanskje er det dobørsteholderen som trenger ny fasade for å skape ``prikken over i`en`` i ditt rom. Uansett om du vil ha matt, eller blank overflate, enkle flater eller tydelige detaljer, så er det bare fantasien som hindrer deg å gjøre maleprosjektet akkurat slik du vil ha det.

Nordic Chic, den miljøvennlige malingen

HVA STÅR VI FOR

Vi forplikter oss

Vi er dedikert til å tilby den beste kundeservicen, gi deg de tryggeste produktene som holder den høyeste kvalitetsstandarden, og til å dele ideer som gjør at du kan restaurere, fornye og omvandle møbler. Vi garanterer for kvaliteten og friskheten i hvert produkt vi selger, og ser frem i mot å hjelpe deg med å oppfylle dine kreative behov for å forskjønne hjemmet ditt.

Fargevarianter interiør0

Fargevarianter veggmaling0

Kreative valgmuligheter0