5
post-template-default,single,single-post,postid-5,single-format-standard,stockholm-core-2.3.3,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_uncovered,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive
Title Image

Lekkert gammelt skap får ny drakt

av Elin Bråthen
Dusty Green

Lekkert gammelt skap får ny drakt

Dette gamle, flotte skapet er malt med Nordic Chic Kalkmaling sin farge Dusty Green 2 strøk og tørrbørstet med fargen Sage fra Nordic Chic Kalkmaling.

Tørrbørsting gjorde jeg med en pensel hvor jeg har tørket av nesten all malingen før jeg børster penselen over kanter og hjørner, så disse ser litt slitt ut. Et annet alternativ er å bruke sandpapir og pusse disse kantene og gi det slitte uttrykket. Da malingen hadde herdet, etterbehandlet jeg med klar voks enkelt ved å smøre den på med ei lofri fille og tørke av overflødig voks tilslutt. 

Vanskligere er det ikke å få et «helt nytt» møbel 🙂

Voksen smøres enkelt på med ei lofri fille

No Comments

Post a Comment